Tento dezert jsem chtěla vždycky vyzkoušet.
Velká pusinka, šlehačka, ovoce, no nezní to skvěle?
IG a blogy se hemží lákavými obrázky.
Včera jsem k večeři chystala květákový mozeček, takže jsem si jen vyšetřila tři bílky.
Nevím, co bych dělala se zbylými žloutky a takhle se to "schovalo" s ostatními vejci.
Jahody i šlehačka byly v lednici.
Pavlova bývá většinou jako velký několikapatrový dort.
Je to krásné na pohled, ale pro mě v tu chvíli nepraktické.
Dala jsem přednost jen menším pusinkám, ať si ji můžeme nazdobit podle chuti.
I tak je ten malý kousek celkem sytý.
Takže u nás nakonec takto.
Užijte si prima den.
Ilona
Ilonko, i u nás děláme Pavlovu jako malé dezerty. Velkou jsme snad ani nikdy nedělali. Přijde mi to tak praktičtější :)
OdpovědětVymazatZákusek se povedl, vypadá moc krásně! A chutnal?
Měj prima dny, Petra
Péťo, samozřejmě, že chutnal ;) Jahody se šlehačkou jsou nej a pusinky k tomu - blaho!
VymazatKrásný den.
to vypadá úžasně, ty malé dortíky..tak to budu dělat i já, hezké dny Sv.
OdpovědětVymazatUrčitě, doporučuju, taková velká jednohubka ;)
VymazatIlonko- to vážně vypadá na blaho v pusince!!!!!!!
OdpovědětVymazattyhle malé se mi líbí!!! jsou takové rozkošné....nám jahůdky teprve dozrávají...děláš mi velikéééé chutě už podruhé :o)) krásný den Jarka
Jaruško, určitě! U nás už frčí jahody ve velkém, úrodná Haná ;)
VymazatSnad stihnem pavlovu vícekrát, opravdu blaho.
Krásný den.
Já mám pavlovu na seznamu "chci zkusit" - ještě jsem ji nikdy nedělala. Teď mám ale s brandnooz boxu polotovar, tak asi nejdřív půjdu touto cestou (co už s ním, když v boxu byl, že?)
OdpovědětVymazatZkus polotovar a uvidíš ;) Ze základních surovin to taky není těžké a je to moc dobré 👌
VymazatIlonko, už roky dělám Pavlovy jako menší pusinky. Dort je efektní, ale jen do porcování :o)
OdpovědětVymazatMěj hezký den, Helena
Mě se ty dorty taky moc líbí, některé jsou hotová mistrovská díla. Ale právě bych se do toho bála říznout, že se mi to sesype 😀
VymazatHezký den, Helenko.