sobota 1. dubna 2017

Česnek medvědí


Venku nádherné počasí, moje nemoc pokořena a Mikeš se vrátil z ozdravného pobytu.

Vše je tak, jak má být.

Sluníčko nás vylákalo na místo, kde každý rok roste medvědí česnek.

Když vane ten správný vítr, jde jeho typická vůně cítit až u nás doma.

Zatím jsem ho v kuchyni nezkoušela, ale letos jsme si pro pár lístků došli.

Zkusím ho zítra k obědu s těstovinami.

Tak uvidíme, jestli se to ujme.

Na blozích jsem četla hlavně o pestu.

Jakým způsobem využíváte medvědí česnek vy?

Budu ráda, když se podělíte o tipy.












Krásný sobotní večer.

                                                Ilona





2 komentáře:

  1. S medvědím česnekem nemám zkušenosti (a asi bych ho v přírodě ani nepoznala). tak pak napiš, co jsi s ním podnikla.
    Ta fotka s hraničním kamenem se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, jen jsem ho nakonec přidala do omáčky ke špagetám, ale ještě zbylo, tak asi zkusím přidat do pomazánky ;)

      Vymazat