Venku nádherné počasí, moje nemoc pokořena a Mikeš se vrátil z ozdravného pobytu.
Vše je tak, jak má být.
Sluníčko nás vylákalo na místo, kde každý rok roste medvědí česnek.
Když vane ten správný vítr, jde jeho typická vůně cítit až u nás doma.
Zatím jsem ho v kuchyni nezkoušela, ale letos jsme si pro pár lístků došli.
Zkusím ho zítra k obědu s těstovinami.
Tak uvidíme, jestli se to ujme.
Na blozích jsem četla hlavně o pestu.
Jakým způsobem využíváte medvědí česnek vy?
Budu ráda, když se podělíte o tipy.
Krásný sobotní večer.
Ilona
S medvědím česnekem nemám zkušenosti (a asi bych ho v přírodě ani nepoznala). tak pak napiš, co jsi s ním podnikla.
OdpovědětVymazatTa fotka s hraničním kamenem se mi moc líbí.
Stáni, jen jsem ho nakonec přidala do omáčky ke špagetám, ale ještě zbylo, tak asi zkusím přidat do pomazánky ;)
Vymazat