... clafoutis.
Krásné odpoledne!
Víkend byl trochu rušný.
V pátek jsme s Mikešem stihli Noc kostelů i Muzejní noc.
Byla to trochu honička, příště musíme vyrazit dříve, ať si stačíme všechno pořádně prohlédnout a užít.
V sobotu celý den na školní zahradě, zpěv, tanec, zábava.
Májka večer padla k zemi.
(a my poté do peřin)
A v neděli Mikeš odjížděl na školu v přírodě.
Takže k pečení jsem se dostala až odpoledne.
Pěkně vypeckovat třešně a pustit se do mého oblíbeného francouzkého koláče připomínajícího palačinky.
(kdo má zájem, recept jsem dávala tuto)
Je opravdu rychlý na přípravu (palačinky všichni známe) a moc dobrý.
Přiznávám, že k snídani zbyl jen kousíček (a to jsem byla sama doma).
Jdu tedy něco dělat, ať ty kalorie zužitkuju.
Využiju nepřítomnosti juniora a pustím se do úklidu jeho pokoje ;)
Užijte si krásný večer.
Ilona
Ilonko, koláčik nepoznám, vyzerá zaujímavo a krásne ... určite vyskúšam ... len čerešne musia dozrieť ... ja tiež čerešne odkvostkovávam do každého koláčika ... prípadný vylomený zub, to by bola dnes drahá záležitosť ... Maj sa dobre, pa L.
OdpovědětVymazatAno, to vypeckování zabere asi nejvíc času, ale stojí to za to ;)
VymazatĎakujem za výborný recept, myslím, že už viem, čo budeme raňajkovať najbližší víkend :-). Zdravím a prajem pekné dni.
OdpovědětVymazatMoni, ať chutná ;)
VymazatHned bych si dala. Ale třešně za 200 Kč/kg se mi na koláč kupovat nechce a ty naše ještě neuzrály (a až uzrají, tak nám je nejspíš sklidí špačci ;-))
OdpovědětVymazatJo, za 200 je fakt moc. My už asi trháme taky poslední, špačci se na stromě už zabydleli :o)
Vymazat