sobota 3. října 2015

Bílá broskev se skořicí


Krásnou říjnovou sobotu přeju!

Ráno nás vzbudilo sluníčko, je krásný den a já se pustila do zpracování úrody, ať máme odpoledne volno na jiné aktivity.





Chystáme se na  Den architektury, letos budou na programu industriální stavby.

Jsem zvědavá, jak (dlouho) to bude Mikeše bavit, ale zatím se těší.

Mamka mi dovezla ze zahrady (mimo jiné) plno bílých broskví, dost měkkých, takže jsem se putila do džemu.

Dělám ho prvně a hned jsem přisypala trochu skořice, ať to má trochu podzimní nádech.

Vzhledem k tomu, že broskve nejsou až tak sladké, přidala jsem oproti jinému ovoci lehce cukru.

Samozřejmě hned po vychladnutí proběhla ochutnávka a jo, příští rok vaříme zas!




                                           
                                            Hezký den


Ilona


2 komentáře:

  1. To je zásoba vitamínů na zimu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mno, nevím, jestli na zimu.... Skleničky s džemem u nás mizí neuvěřitelnou rychlostí ;)

      Vymazat